Trekzakavond en workshops 8 en 9 maart 2024

Trekzakavond

Vrijdagavond 8 maart a.s. organiseert de Trekzakvereniging West Friesland in muziekcafé Brakeboer weer een avond waarop het balginstrument centraal staat. Het is weer gelukt goede professionele spelers te “verleiden” naar Medemblik te komen.

Deze keer zijn het uit België Raquel Gigot en Jonathan de Neck en uit Nederland Dwayne Verheyden en Geert Verheijden.

De avond begint om 20.00 uur en de entree is zoals gebruikelijk vrij. In de pauze zal ook deze keer met de “pet” worden rondgegaan.

Bekijk hier de poster.

Bekijk hier meer informatie.

Workshops

Zaterdag 9 maart zullen de twee van de bovenstaande spelers workshops geven:

Raquel Gigot  –  voor leden uit bijvoorbeeld de groepen 3 en 4.

Jonathan de Neck – voor leden uit bijvoorbeeld de groepen 4 en 5 en docenten.

We richten op ca 10 deelnemers per workshop. De beide workshops zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur, met een lunchpauze van 12.00 tot 13.00 uur. De workshops worden ook gehouden in de verschillende ruimtes in het café. Het café zal vanaf ca 9.30 uur open zijn, via de zijingang. Koffie en thee zullen dan verkrijgbaar zijn.

We vragen een bijdrage van € 30,– p.p., de lunchkosten zijn hier bij inbegrepen. (tijdens de lunch wordt de bijdrage opgehaald, graag gepast contant).

Natuurlijk reken je ook je koffie / thee / drankjes van deze dag na afloop weer even zelf af bij Jack Brakeboer.

Ook niet-leden van de vereniging kunnen zich aanmelden voor een workshop en meedoen, indien er nog plaatsen over zijn. De kosten voor niet leden bedragen dan € 45,- p.p. voor de workshop, de lunchkosten zijn hier bij inbegrepen (!).

We hopen op je begrip dat leden van de vereniging wel voorrang zullen hebben boven belangstellenden van buiten de vereniging.

Schrijf je zo snel mogelijk in via een email: trekzakavondwf@ziggo.nl

Vermeld in je antwoord svp je voor- en achternaam en de workshop waaraan je wilt deelnemen. We gaan er daarbij van uit dat je ook deelneemt aan de lunch. Mocht je niet willen deelnemen aan de lunch of eventueel vegetarisch willen lunchen, vermeld dit dan ook even.

Mocht je nog informatie missen of heb je vragen dan vernemen we dat graag (via genoemd email adres svp)

We hopen je bij de Trekzakavond weer te mogen ontmoeten in het muziekcafé, en natuurlijk ook bij de workshops.