Lessen starten weer!

Nu de versoepelingen in het Corona beleid steeds verder gaan, wil het bestuur ook de draad van onze vereniging weer oppakken. Concreet betekent dit dat we de lessen willen opstarten. De docenten zijn bereid om les te geven en Jack Brakeboer stelt zijn café ook weer beschikbaar. Wel moeten we rekening houden met de regels die gelden voor de horeca: vanaf 25 september is alleen met een coronatoegangsbewijs toegang tot een horecagelegenheid mogelijk. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Mocht dit t.z.t. weer veranderen, dan gaan we hierin mee.

De lessen willen we na de herfstvakantie laten beginnen, weer om de twee weken op de donderdagavond. De precieze data zijn nog niet bekend. Er is ook weer plaats voor nieuwe leden. Je kunt je aanmelden via deze link: /https://trekzakver-westfriesland.nl/inschrijfformulier/

Hopelijk kunnen we komend seizoen weer gezellig met elkaar trekzakspelen. Over verdere activiteiten, zoals een Trekzakavond, Jaarvergadering, Open podium en Orkestje is op dit moment nog niets te melden. We wachten nog even de ontwikkelingen af.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur.